Koppelingen

Autotask

Autotask is alles-in-één online software waarmee VAR’s, MSP’s en IT-serviceproviders hun IT-producten en -diensten kunnen verkopen, implementeren, beheren en factureren. De geïntegreerde modules van Autotask omvatten service desk, CRM/contactbeheer, outsourcing, projectmanagement, contractbeheer, urenregistratie, facturering, rapportage en bedrijfsanalyse. Wij hebben een koppeling gemaakt met het datawarehouse van Autotask om middels PowerBi de verkoopresultaten alsmede de gerealiseerde uren te kunnen monitoren.

Autotask-logo

Xelion

Met cloudtelefonie oplossing van Xelion hebben wij diverse koppelingen gemaakt voor de Drie-O Xelion apps. Voorbeelden hiervan zijn Webchat, CallMeNow, BusyLampField app maar ook synchronisatie app adressen met Exact.

Daarnaast maken via Power BI het belgedrag inzichtelijk via mooie overzichtelijke dashboard. 

Xelion-logo

Exact

Met deze koppeling maken wij met PowerBi dashboards waarin je inzicht krijgt in de resultaten van je bedrijf. Meer inzicht in het rendement over meerdere jaren, wat zijn je marges of wat zijn je best renderende klanten maar ook actueel overzicht in hoe je projecten ervoor staan.

 

Ook onze planningssoftware kent een koppeling met Exact.

Mailchimp

Automatisch adressen toevoegen via je website formulier of je CRM/ERP oplossing kan met onze koppeling met Mailchimp. Maar ook het aanbrengen van segmentering binnen Mailchimp is mogelijk.

Afas

Met de ERP software van AFAS hebben wij koppelingen gemaakt om gegevens te ontsluiten voor een aantal van onze maatwerk oplossingen.

Carerix

Met de recruitmentsoftware van Carerix koppelen wij binnen onze Xelion app oplossing de Virtuele Receptioniste. 

Business Central

Onze koppeling met Business Central voorziet in synchronisatie met onze maatwerk CRM oplossing welke wij voor een relatie hebben gerealiseerd.

Syntess

Syntess Atrium is praktijkgerichte ERP business software voor de installatiebranche en project- en servicegerichte bedrijven.

Op basis van de data uit Syness hebben wij voor een aantal van klanten dashboards binnen Power BI gerealiseerd die hen meer inzicht geven in de voor hun belangrijke onderdelen zoals verkoop, projecten en financiën.

Syntess-Logo

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper-werken-in-cloud
Whitepaper-werken-in-cloud

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.