Track & Trace portaal

Klantcase track- en trace portaal Imperial Logistics Chemical Benelux

Imperial Chemical Logistics Benelux verzorgt alle aspecten van het logistieke proces op het gebied van opslag en transport van chemische producten.

Ter ondersteuning van haar primaire proces realiseerde Drie-O voor Imperial een track & trace portaal. Hiermee hebben klanten van Imperial altijd inzicht in de geplande leveringen. Ook heeft Drie-O de hosting van het portaal verzorgt.

De applicatie

Het portaal heeft koppelingen naar de plannings- en track & trace systemen van Imperial zodat de data binnen het portaal continu actueel is. Klanten van Imperial hebben dagelijks inzicht in de orders die op de betreffende dag worden geleverd met de verwachte levertijd. Wanneer deze orders statuswijzigingen ondergaan wordt de klant automatisch per e-mail geïnformeerd met live tracking functionaliteit. Informatie uit het track & trace systeem wordt aan de order toegevoegd zodat duidelijk is wie de voor levering heeft getekend en op welke locatie geleverd is. Als zich problemen voordoen met een order dan is duidelijk zichtbaar welke artikelen het betreft en hoeveel.

Klantenreactie

“De realisatie door Drie-O ging relatief snel en voorspoedig. De korte lijnen van samenwerking zorgen ervoor dat er snel een goed product ontstaat“, Léon Jacobs Algemeen Directeur van Imperial Chemical Logistics.

Track-en-trace-logo

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper-werken-in-cloud
Whitepaper-werken-in-cloud

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.