Beveiliging

Security awareness en technische maatregelen


Bewustwordingstrainingen

Stimuleer gedragsverandering


Technische maatregelen

Bescherming tegen virussen en malware


Privacy Security Cockpit (AVG)

Voldoe aan de verantwoordingsplicht

De veiligheid van jouw netwerk staat voorop

Preventieve maatregelen zoals een firewall en een virusscanner helpen tegen de dreiging van ransomware, hackers en cyberaanvallen. Maar voor serieuze ICT-beveiliging is meer nodig. Wij stemmen onze oplossingen op jouw werkomgeving af.


Daarbij nemen we ook de menselijke factor mee. Door medewerkers bewust te maken van de meest voorkomende gevaren en valkuilen, helpen we het risico op beveiligingsinbreuken verkleinen.

Sophos UTM: beveiliging met firewall

Iedere organisatie heeft een firewall op zijn netwerk. Maar welke functies biedt de jouwe? Zijn deze afdoende om je tegen cyberbedreigingen van vandaag de dag te beschermen?


Sophos Unified Threat Management (UTM) combineert een uitgebreide firewall met geavanceerde opties. Daarmee optimaliseren wij de veiligheid van jouw netwerk.

 

Meer over Sophos   Laatste bedreigingen

Veilig harde schijven en andere datadragers weggooien?

Je kunt harde schijven en andere datadragers niet zo maar weggooien. Voor je het weet liggen je administratie, klantgegevens, inkoopinformatie, contracten en personeelsgegevens letterlijk op straat. Wij verzorgen honderd procent veilige vernietiging van oude datadragers.

Wat is er voor jou mogelijk?

Samen bekijken we de mogelijkheden. Wat je nu hebt en waar je naar toe wilt. 


Afspraak inplannen

Direct contact? Bel 0413 490 620