Windows
NUC
NUC
1 september 2021

 – Leestijd: < 1 minuut

De voordelen van een NUC computer

Regelmatig leveren wij aan onze klanten NUC PC’s. Maar wat is een NUC? NUC staat voor Next Unit of Computing en is een kleine mini computer, eenvoudig in één hand vast te houden, verkrijgbaar met dezelfde specificaties als een gewone desktop.

De NUC computer wordt bij onze klanten ingezet zoals ook een reguliere PC wordt ingezet maar ook als cliënt voor toegang tot terminal omgevingen. Daarnaast is de NUC uitermate geschikt om achter schermen te bevestigen welke continue aanstaan t.b.v. presentaties of monitoring doeleinden.

Wat zijn de voordelen van een NUC computer?

  1. Door het kleine formaat nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze te monteren achter een beeldscherm.
  2. Ze produceren nauwelijks geluid omdat ze voor de koeling geen ventilator nodig hebben.
  3. Voor meerdere toepassingen inzetbaar.

Om de kwaliteit van de NUC systemen te waarborgen werken wij al jarenlang samen met Wortmann AG uit Duitsland. Zij zijn leverancier van Terra systemen en leveren tot onze grote tevredenheid al jarenlang onze TERRA NUC systemen. Standaard worden deze systemen met 3 jaar garantie geleverd. De garantie is uit te breiden tot 5 jaar met onsite garantie en databehoud. De onsite garantie is heel handig want dan komen wij, in geval van een storing, op locatie de Terra NUC repareren. Zo kun jij weer snel verder werken. Gezien alle AVG voorwaarden waaraan bedrijven tegenwoordig moeten voldoen, is databehoud heel fijn. Dit betekent dat in geval van een defecte harde schijf, je deze mag houden. Zo voorkomt je potentiële datalekken.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een NUC computer? Neem contact op ons via 0413-490620 of mail verkoop@drieo.nl.

Bekijk ook andere berichten

14 juni 2022

ICT Beveiliging duur? Het is maar hoe je het bekijkt! 

Cyberaanvallen zijn één van de grootste bedrijfsrisico's voor organisaties. Bekende recente voorbeelden van cyberaanvallen zijn die op de bedrijven VDL en Hoppenbrouwers. Onlangs werd door de Autoriteit Persoonsgegeve...

5 juli 2020

Geen gedoe meer met je e-mailhandtekening!

Wij zien onze klanten vaak worstelen met de handtekening onder hun (Office 365) e-mail. De e-mailhandtekening op de werkplek op kantoor in Outlook is het probleem niet. Daar staat een professionele zakelijke handteken...

4 november 2021

Nooit meer een wachtwoord onthouden!

Tegenwoordig dien je veel gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Inloggen op portalen van je leveranciers, verzekeraars van je (werknemers)verzekeringen en social media (Facebook, Twitter, LinkedIn)