Windows
NUC
NUC
1 september 2021

 – Leestijd: < 1 minuut

De voordelen van een NUC computer

Regelmatig leveren wij aan onze klanten NUC PC’s. Maar wat is een NUC? NUC staat voor Next Unit of Computing en is een kleine mini computer, eenvoudig in één hand vast te houden, verkrijgbaar met dezelfde specificaties als een gewone desktop.

De NUC computer wordt bij onze klanten ingezet zoals ook een reguliere PC wordt ingezet maar ook als cliënt voor toegang tot terminal omgevingen. Daarnaast is de NUC uitermate geschikt om achter schermen te bevestigen welke continue aanstaan t.b.v. presentaties of monitoring doeleinden.

Wat zijn de voordelen van een NUC computer?

  1. Door het kleine formaat nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze te monteren achter een beeldscherm.
  2. Ze produceren nauwelijks geluid omdat ze voor de koeling geen ventilator nodig hebben.
  3. Voor meerdere toepassingen inzetbaar.
  4. Zuinig in gebruik, de energiekosten zijn een stuk lager dan een normale PC. Lees ook Wat kost jouw laptop of PC aan energie?
 

Kwaliteit en garantie

Om de kwaliteit van de NUC systemen te waarborgen werken wij al jarenlang samen met Wortmann AG uit Duitsland. Zij zijn leverancier van Terra systemen en leveren tot onze grote tevredenheid al jarenlang onze TERRA NUC systemen. Standaard worden deze systemen met 3 jaar garantie geleverd. De garantie is uit te breiden tot 5 jaar met onsite garantie en databehoud. De onsite garantie is heel handig want dan komen wij, in geval van een storing, op locatie de Terra NUC repareren. Zo kun jij weer snel verder werken. Gezien alle AVG voorwaarden waaraan bedrijven tegenwoordig moeten voldoen, is databehoud heel fijn. Dit betekent dat in geval van een defecte harde schijf, je deze mag houden. Zo voorkom je potentiële datalekken.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een NUC computer? Neem contact op ons via 0413-490620 of mail verkoop@drieo.nl.

Bekijk ook andere berichten

4 november 2021

Nooit meer een wachtwoord onthouden!

Tegenwoordig dien je veel gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Inloggen op portalen van je leveranciers, verzekeraars van je (werknemers)verzekeringen en social media (Facebook, Twitter, LinkedIn)

15 februari 2022

3 redenen om Teams te gebruiken in plaats van WhatsApp

Veel bedrijven gebruiken Teams als middel om video te vergaderen. Maar Teams kan veel meer dan dat. Erg krachtig binnen Teams is de chatfunctionaliteit waarmee je de samenwerking binnen je bedrijf aanzienlijk kunt ver...

4 maart 2021

Waarom Cello zo blij is met onze oude hardware

Ruim een jaar geleden nam Cello met ons, Drie-O, contact op of zij bij ons oude hardware mochten ophalen. Inmiddels duurt deze samenwerking ruim een jaar en zijn er door Cello reeds 3 bussen met oude hardware opgehaald.