Certificeringen Drie-O

Om onze klanten optimaal te ontzorgen bij hun ICT vraagstukken werken wij dagelijks met oplossingen die in de markt bekend staan als één van de beste uit hun segment. Om met deze oplossingen te werken verwachten onze partners dat wij hier in ons bekwamen zowel op technisch vlak maar ook op product inhoudelijke competenties.  
 
Dat betekent dat we naast de dagelijkse praktische ervaring met deze oplossingen wij je als klant ook uitstekend kunnen adviseren welke oplossing het beste bij je past. 

Microsoft Silver partner 

 

Zowel voor het implementeren van werkplek-, server en cloudoplossingen bij onze klanten werken wij met de oplossingen van Microsoft. Daarnaast gebruiken we voor het uitvoeren van data analyse (Business Intelligence) Microsoft Power BI en helpen we onze klanten met het inrichten van SharePoint/Onedrive.  

Sophos Silver partner

Naast back-up en anti-virus software is een firewall een onmisbare schakel in de ICT beveiliging van je organisatie. Sophos biedt firewalls met een uitstekende bescherming tegen aanvallen van buitenaf, maar kan ook het internetverkeer binnen je bedrijf monitoren.  De rapportages die Sophos biedt zijn daarnaast een uitstekend hulpmiddel om de beveiliging binnen je organisatie nog verder te finetunen. 

Kaspersky partner

Drie-O is al meer dan 15 jaar partner van Kaspersky. De anti-virus software van Kaspersky  biedt een maximale beveiliging voor onze klanten. Daarnaast is het beheer en uitrollen van Kaspersky relatief eenvoudig. 

 

 

Altaro


Back-up is één van de belangrijkste ICT beveiligingsmaatregel die je als bedrijf dient te nemen. Wij richten Altaro in voor onze klanten en onze Drie-O Back-up online oplossing is gebaseerd op de technologie van Altaro. 

 

Xelion


Xelion is toonaangevende, Nederlandse, cloud telefonie oplossing. Om deze telefonie oplossing te mogen inrichten zijn een aantal van onze medewerkers gecertificeerd als Xelion engineer.  Daarnaast hebben wij een aantal integraties gemaakt met Xelion.