Office 365 voor het MKB

Office 365 is zeer geschikt voor MKB organisaties die gebruik willen maken van de voordelen van werken in de cloud. Kies ervoor uw mail te verplaatsen naar te cloud, open overal uw Office documenten of deel eenvoudig gegevens met elkaar middels OneDrive of SharePoint. Daarnaast is het mogelijk om videovergaderingen op te zetten middels Skype for Business.

 

Exchange Online, de mailvoorziening van Office 365

Inmiddels hebben we al diverse migraties naar Exchange Online uitgevoerd. Op deze manier zet u uw mailserver in de cloud en heeft u, maar ook wij, er nagenoeg geen omkijken meer naar.

Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd, en overal, werkt.

 

Sharepoint online, de intranetomgeving van Office 365

De hoge mate van digitalisering vraagt om een oplossing waardoor collega’s en leerlingen onderling eenvoudig kunnen samenwerken. Geen dubbele versies van documenten meer, eenvoudig documenten terug kunnen vinden en met meerdere mensen gelijktijdig een document kunnen bewerken. Allemaal mogelijkheden die Sharepoint biedt.

Onze kennis van Sharepoint reikt al van voor de komst van Office 365. Lees hier meer over wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Voor alle functionaliteiten die Office 365 te bieden heeft verwijzen we u naar de website van Microsoft.

Hoe gaat het in de praktijk?

De keus is gemaakt om met Office 365 te gaan werken waarop het traject van start gaat. U wilt dat gebruikers vol enthousiasme met de oplossing aan de slag gaan. Om dit te realiseren ondersteunen we u op de volgende manieren:

  • We vragen de Office 365 licenties voor u aan en houden benodigde verlengingen in de gaten;
  • In het geval van Sharepoint wordt vooraf geïnventariseerd wat de wensen zijn en bepaald in hoeverre dit daadwerkelijk in Sharepoint past;
  • Helpdesk voor de alledaagse incidenten;
  • Snel de juiste persoon aan de lijn bij specifieke vragen of wensen.

 

Al meer dan 5000 gebruikers hebben we gemigreerd naar Exchange Online! Bekijk hier de ervaring van onze klanten.