Dit is Drie-O

Maak kennis met ons

Drie-O is dé partner voor MKB organisaties als het gaat om ICT. Van het aanleggen van (cloud) netwerken en systeembeheer, tot cloud telefonie, Office 365 en security awareness trainingen. Wij zorgen graag voor de optimale IT-beleving.

Ons team

Wij staan voor u klaar

Klantreacties

Tevreden klanten vertellen

Vacatures

Samenwerken met Drie-O

Onze werkwijze

ICT is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Met onze werkwijze garanderen wij de beste functionele en technische oplossingen voor uw organisatie.


Voor wij een dienst of product implementeren, luisteren we niet alleen naar uw wensen en eisen, maar kijken we vooral welke diensten of producten u echt nodig heeft. Zowel nu als in de toekomst. Vaak komt een systeembeheerder ook in deze fase al rond de tafel zitten. Onze systeembeheerders voeren allemaal al onze producten en diensten waardoor ze echte allrounders zijn. Wel zo handig om uw organisatie optimaal te kunnen adviseren maar ook om uw netwerk optimaal te kunnen beheren. Bovendien heeft u hiermee één vast aanspreekpunt voor uw gehele IT-omgeving. Daarnaast is onze helpdesk uiteraard bereikbaar voor al uw vragen.

 

Onze kernwaarden

We gaan voor een lange termijn relatie met de klant wat we zien als een samenwerking.
Naast onze passie voor ICT hebben we een aantal aspecten dan ook hoog in het vaandel staan.

 

  • Respect
  • Open
  • Eerlijk
  • Plezier

 

Wat is er voor u mogelijk?

Samen bekijken we de mogelijkheden. Wat u nu heeft en waar u naar toe wilt.
Uw nieuwe communicatie-oplossing kan in een dagdeel worden ingericht.


Afspraak inplannen

Direct contact? Bel 0413 490 620