Wat is er voor jou mogelijk?

Samen bekijken we de mogelijkheden. Wat je nu hebt en waar je naar toe wilt. 


Afspraak inplannen

Direct contact? Bel 0413 490 620

 

Ons team

Wij staan voor je klaar

Klantreacties

Onze klanten aan het woord

Vacatures

Werken bij Drie-O

Onze werkwijze

ICT is cruciaal voor ieder bedrijf. Met onze werkwijze garanderen wij de beste functionele en technische oplossingen voor jouw organisatie.

 

Wij luisteren naar jouw wensen en eisen, en denken met je mee. Zo zorgen wij dat je alleen diensten of producten afneemt die je ook echt nodig hebt. Met het oog op die doelstelling schuift een systeembeheerder al in de planningsfase aan.

 

Onze systeembeheerders zijn allrounders die al onze producten en diensten kennen. Hun advies steunt op de praktische ervaring die ze hebben met beheer. Je krijgt bij ons één vast aanspreekpunt voor strategische vragen over je ICT-omgeving. 

 

Onze kernwaarden

We gaan voor een langetermijnrelatie waarin samenwerking centraal staat. Naast onze passie voor ICT hebben we de volgende waarden hoog in ons vaandel staan:

 

  • Respect
  • Open
  • Eerlijk
  • Plezier

 

Dit is Drie-O

Maak kennis met ons

Drie-O is dé partner voor MKB organisaties als het gaat om ICT. Van het aanleggen van (cloud-)netwerken en systeembeheer, tot cloud-telefonie, Office 365 en security awareness trainingen.Wij zorgen voor optimale én beleving van ICT.

 

Direct contact? Bel 0413 490 620