Hardware en software

Wij zorgen dat alles aansluit op elkaar

Hardware

Nieuwe werkplek, server, printer of toetsenbord nodig? Wij adviseren u graag! Drie-O beschikt over een uitgebreid aanbod aan hard- en software. Uiteraard staan we voor u klaar om de aangekochte hard- en software naar wens in te richten. Iedere organisatie heeft een andere ICT omgeving met specifieke wensen. Daarom is het van belang dat de keuze voor de hardware en software aansluit bij uw organisatie. Of het nu gaat om een zakelijke laptop, een multifunctional of een compleet serverpark. Wij geven advies wat geheel gericht is op de wensen van uw organisatie. Hierbij kiezen we enkel en alleen voor gerenommeerde merken voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Software

Het in bezit zijn van software licenties is nog niet direct de juiste oplossing voor uw ICT omgeving. Wij adviseren over het gebruik van de juiste software binnen uw bedrijf en implementeren de oplossing volledig zodat u investeert in een werkend systeem. Software werd in het verleden voornamelijk verkregen door deze aan te schaffen. Tegenwoordig is het ook mogelijk software in diverse abonnementsvormen af te nemen. Dit laatste heeft als voordeel dat u het aantal licenties per maand kunt wijzigen naar gelang uw nodig heeft. Bovendien heb je het recht op updates zonder er extra voor te betalen. Uiteraard adviseren we u graag wat de meest geschikte software vorm voor uw organisatie is.

Lease

Wij bieden de mogelijkheid uw hardware, software en services te leasen. In plaats van in één keer te investeren in hardware neem je deze af op basis van maandbetalingen in een twee of driejarig contract. Hierbij kan het gaan om werkplekken, servers, printers inclusief benodigde installatie/migratie uren. Voordeel is dat u de hardware gebruikt zonder deze aan te schaffen en altijd de beschikking heb over de nieuwste hardware. Aan het einde van de contractperiode heeft u de keus een nieuwe overeenkomst af te sluiten of om de oude hardware te vervangen voor nieuwe én actuele hardware tegen een vergelijkbaar tarief als het voorgaande contract.