Hardware en software

Wij brengen het samen

Hardware

Nieuwe werkplek, server, printer of toetsenbord nodig? Wij denken met je mee. Drie-O beschikt over een uitgebreid aanbod aan hard- en software. We kunnen dit vanzelfsprekend ook naar wens voor je inrichten. We bieden zowel mogelijkheden tot aanschaf als tot leasing van hard- en software. Iedere organisatie stelt eigen eisen aan de ICT-omgeving. Wij zorgen dat jouw hard- en software daar goed op aansluit. Van zakelijke laptop en multifunctional tot compleet serverpark. Wij geven advies op basis van gerenommeerde merken zodat betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Software

Met softwarelicenties ben je er nog niet. Wij adviseren je bij de selectie van software, implementeren de oplossing en geven advies over het gebruik. Wij nemen zowel aanschaf als abonnementsvormen in ons advies mee. Zeker bij groeiende organisaties is een afname op basis van licenties per maand zeer aantrekkelijk.

Lease

Wij bieden ook lease van hardware, software en services aan. Je hoeft niet in één keer te investeren in hardware maar neemt deze af op basis van maandbetalingen in een twee- of driejarig contract. Wij bieden werkplekken, servers en printers inclusief benodigde installatie- en migratie-uren. Zonder aanschaf heb je altijd beschikking over de nieuwste hardware. Aan het einde van de contractperiode kies je voor een nieuwe overeenkomst of vervang je de oude hardware voor nieuwe tegen een vergelijkbaar tarief.