Jouw werkplek uitstekend beveiligd

Beveiliging ICT infrastructuur

De data van jouw organisatie is hetgeen waarmee je je geld verdient en dient daarom beveiligd te worden tegen verlies als gevolg van malware- en ransomware aanvallen. Daarnaast wil  je ook datalekken voorkomen.

Voor het gestructureerd doorvoeren en het beheer van jouw beveiligingsmaatregelen maken wij gebruik van de Cybersecurity Cockpit.

Maatregelen

Hieronder een greep uit de beveiligingsmaatregelen welke wij implementeren:

Overzicht beveiligingsoplossingen

Kaspersky

Kaspersky Lab is een leverancier van beveiligingsoplossingen voor endpoints en heeft een positie in de wereldwijde top vier van leveranciers van antivirussoftware. Drie-O implementeert als gecerticifeerd Kaspersky partner deze antivirus oplossing bij haar klanten.

Kaspersky-logo

Sophos

Als Silver partner van Sophos implementeren en beheren wij de XG firewall oplossingen van Sophos voor onze klanten. Met een Sophos firewall beschik je als bedrijf over een krachtige oplossing tegen cyberdreigingen.

Sophos-logo

Altaro

Back-up is de belangrijkste maatregel ter bescherming van jouw data. De back-up oplossingen van Altaro zorgen voor back-up van jouw data (zowel applicaties, data en systeeminstellingen). Ook voor back-up van data uit de cloud van Microsoft 365.

altaro-logo

Drie-O 365 back-up

Microsoft voorziet zelf niet in een back-up faciliteit voor de gegevens uit Microsoft 365. Belangrijk is daarom dat je zelf voorziet in een goede back-up oplossing. Drie-O biedt hiervoor Drie-O 365 back-up aan waarmee je ervan verzekerd bent dat je gegevens veilig buiten de cloud worden opgeslagen.  

drie-o-logo

LastPass

Een wachtwoordmanager is tegenwoordig onontbeerlijk met de vele gebruikersnamen/wachtwoorden die je moet onthouden voor de verschillende websites en portalen waar je in moet loggen. Drie-O is partner van LastPass, één van de meest toonaangevende wachtwoordmanagers er wereld.

lastpass-logo

Download whitepaper:
Security awareness

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper-security-awareness
Whitepaper-security-awareness

Download whitepaper:
Security awareness

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.