Ondersteunende diensten

Één aanspreekpunt

Niet voor iedere vraag naar een andere leverancier hoeven te bellen maar al je vraagstukken m.b.t. ICT neer kunnen leggen bij één partij. Je kunt bij ons terecht voor het beheer en onderhoud van je ICT infrastructuur maar daarnaast ontzorgen wij je ook bij andere ICT vraagstukken.

Hiervoor werken wij samen met onze partners maar jij als klant hebt één aanspreekpunt, namelijk Drie-O.

Waar kunnen we jou nog meer bij helpen?

De aanschaf en installatie van hard- en software

Een werkplek voor een net aangenomen medewerker, vervangen van een oude werkplek. Doordat wij met je samenwerken weten we vaak welke werkplek het beste bij je past. Wij geven je advies, voorzien je van een prijsopgaaf en zorgen na akkoord hiervan dat de werkplek kant en klaar voor je geïnstalleerd wordt.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Microsoft, HP, Terra en Iiyama.

Jouw WiFi netwerk aanleggen en beheren
Een WiFi netwerk is onmisbaar binnen een bedrijfsnetwerk. Wij zorgen voor de aanleg van jouw WiFi netwerk, op basis van Ubiquiti accesspoints, zodat dit naadloos past binnen jouw ICT infrastructuur. Na de aanleg verzorgen wij het (remote) beheer van het WiFi netwerk.

Het beheer van jouw domeinen

Een domeinnaam voor je bedrijf is net zo onmisbaar als een telefoon. Want via jouw domein worden met het inregelen van de DNS instellingen het beheer van je e-mail en verwijzingen naar je website geregeld. Daarnaast beheren wij via het DNS ook de diverse beveiligingsinstellingen voor je.

Voor het beheer van jouw domeinen werken wij samen met Interconnect (lees ook onze case op https://www.interconnect.nl/cases/drie-o).

Hosting van jouw website

Je kunt bij ons terecht voor het hosten van je Wordpress website. Wij zorgen ervoor dat je website gehost wordt maar ook maandelijks voorzien wordt van de laatste (Wordpress) updates.

Het aanleggen en beheren van jouw internetverbinding

Wij leggen voor jou de internetverbinding (Glasvezel, VDSL of BVDSL) aan en zorgen ervoor dat deze beheerd wordt. Naast de hoofdverbinding zorgen wij desgewenst ook voor een back-up verbinding zodat bij uitval van de hoofdverbinding de toegang tot de buitenwereld automatisch wordt overgenomen door de back-up verbinding. Wij werken voor de aanleg en beheer van jouw verbindingen samen met Pocos (lees onze case op https://pocos.nl/cases/drie-o)

Drie-O

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper-werken-in-cloud
Whitepaper-werken-in-cloud

Download whitepaper:
Wat kan de cloud aan jouw organisatie bijdragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.