Netwerken

Onze systeembeheerders zijn dagelijks bezig met het bouwen of onderhouden van netwerken bij onze klanten. Of het nu om 1 of 100 werkplekken gaat, wij denken graag met u mee om tot de beste ICT-oplossing te komen!  

 

Wat past bij u?

U heeft ervoor gekozen uw IT-oplossing (gedeeltelijk) in huis te draaien. Maar dan nog zijn er vele mogelijkheden denkbaar. Wat het beste bij uw organisatie past is afhankelijk van diverse aspecten zoals:

  • Welke software wordt er gebruikt?
  • In hoeverre dienen medewerkers op kantoor of juist onderweg te kunnen werken?
  • Wat voor internetverbinding is er aanwezig? 

Samen met u bepalen we de beste oplossing welke vervolgens door ons van begin tot eind wordt uitgerold. Denk hierbij aan de hardware voor uw gehele infrastructuur, de back-up, beveiligingsmaatregelen en verbindingen.

 

Servicedesk

Onze 1e lijn systeembeheerders staan voor u klaar om uw IT gerelateerde vragen en issues op te lossen. U kunt ons bellen of mailen, of u kiest ervoor het incident te melden via het klantenportaal. Voor welke mogelijkheid u ook kiest, via het klantenportaal is ten alle tijden te volgen wat de status is van uw incident (mits het al niet direct opgelost kan worden door de servicedesk).

Servicevormen

Uw netwerk is uw gereedschap! Indien uw bedrijf niet meer zonder ICT kan is een professionele aanpak noodzakelijk. Daarom biedt Drie-O een drietal servicevormen: 

  • Drie-O Ad-Hoc
  • Drie-O Plus
  • Drie-O Premium

Iedere servicevorm biedt een aantal services. Door voor een servicevorm te kiezen is het voor alle partijen duidelijk wat er van elkaar verwacht mag worden. 

 

Eventueel is het mogelijk naast een servicevorm een calamiteitenservice af te sluiten. Deze sluit u af als u verzekerd wilt zijn van een snelle responsetijd of wanneer u ons wilt kunnen bereiken in de avonduren en weekenden.

 

Drie-O heeft al ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van netwerken. Wilt u de reacties van onze klanten zien?