Kasperksy, met afstand de beste bescherming tegen ransomware.

Ransomware, een grote plaag voor bedrijven

Ransomware is de grootste cyberdreiging op dit moment. Bestanden binnen het netwerk worden versleuteld waardoor een bedrijf volledig stil komt te liggen. Gevolg hiervan is grote financiële schade door herstelwerkzaamheden, productieverlies en eventueel losgeld wat betaald dient te worden aan de criminelen.  En dan hebben we het nog niet over de reputatieschade. 

 

Kaspersky, met afstand de beste bescherming tegen ransomware

Als bedrijf dien je er alles aan te doen om de kans op een ransomware aanval zo klein mogelijk te houden. Één van de maatregelen die je moet nemen is anti-virus software te laten installeren binnen je netwerk. Wij werken al bijna 20 jaar samen met Kaspersky als leverancier van anti-virus software, in het verleden al vaak getest als één van de beste anti-virus software ter wereld. Meer lezen over de beveiligingsproducten van Kaspersky -> Kaspersky (drieo.nl).

 

Onlangs is er door AV - Test, een onafhankelijk onderzoeksinstituut voor IT-beveiliging in Duitsland, een test uitgevoerd waarbij 11 cybersecurity spelers zijn getest met 113 ransomware aanvallen. Kaspersky heeft ze alle 113 volledig doorstaan vanuit de Kaspersky Endpoint Security Cloud oplossing, 100% score dus!

 Andreas Marx, CEO, AV-TEST samengevat:

“Kaspersky.... presteerde duidelijk beter dan de andere beoordeelde producten"

 

Klik HIER om de volledige testresultaten te downloaden.

 

 

Over AV Test

AV-TEST GmbH is het onafhankelijke onderzoeksinstituut voor IT-beveiliging in Duitsland. Al meer dan 15 jaar garanderen de experts van Magdeburg kwaliteitsverzekerende vergelijkende en individuele tests van alle internationaal relevante IT-beveiligingsproducten. Meer informatie op de website van AV-TEST https://www.av-test.org/.

 

Meer informatie over ICT beveiliging en/of Kaspersky in het bijzonder neem contact met ons op.

  

Contact