Lease van hard- en software

Nieuwe hard- en software vereisen vaak grote investeringen. Daarom kiezen steeds meer van onze klanten voor het operational leasen van hard- en software.

Wij werken hierin samen met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. uit 's Hertogenbosch.

 
Wat is Operational lease?
Wanneer je voor Operational Lease kiest dan huur je de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions N.V. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoef je de apparatuur niet op je balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in je winst- en verliesrekening.

 

Na afloop van de overeenkomst word je niet automatisch eigenaar van de apparatuur. Je zoekt dan samen met ons nieuwe apparatuur uit en financiert deze (eventueel) opnieuw in een leaseovereenkomst. Wil je de gehuurde apparatuur toch houden? Dan krijg je een koopoptie aangeboden tegen de dan geldende faire marktprijs welke we overigens aan het begin van de lease overeenkomst voor je kunnen berekenen.

 

De voordelen van operational lease in het kort:

  • Tegen vaste maandelijkse kosten de beschikking over de nieuwste apparatuur.
  • BTW betaal je over de maandelijkse huurtermijnen.
  • Na de looptijd direct nieuwe apparatuur.
  • Je leencapaciteit bij de huisbankier wordt niet aangetast, je blijft dus de baas over je cashflow.
Het voordeel van onze samenwerking met BNP is dat wij via een portaal snel voor je kunnen berekenen over welke leasebedragen het gaat in relatie tot de investering en het aantal termijnen.


Geïnteresseerd in het leasen van hard- en software? Neem contact op ons via 0413-490620 of mail verkoop@drieo.nl.