MiDaS: een digitale leeromgeving voor onafhankelijke onderwijsinstellingen

Hoe groter de leverancier, hoe minder je als onderwijsinstelling over je leeromgeving te zeggen hebt. Ongebruikte functionaliteit en verplichte apps drijven de prijs op zonder iets wezenlijks toe te voegen. Om daar iets aan te doen ontwikkelden wij de MiDaS leeromgeving. Onafhankelijk denkende onderwijsinstellingen krijgen hiermee de vrijheid om een eigen digitale koers te bepalen.


Hou controle over jouw educatieve apps
Als onderwijsinstelling weet je zelf het best hoe je de lessen wilt ondersteunen. Met MiDaS heb je die keuze. Binnen jouw omgeving beslis jij met welke (educatieve) applicaties leerlingen, leerkrachten en ondersteunend personeel werken. Dat geeft je niet alleen inhoudelijk controle, maar helpt je ook de prijs/kwaliteit bewaken.


Veilig, betrouwbaar én AVG compliant
De basis van MiDaS wordt gevormd door Workspace 365 en Microsoft-technologie. Het is een veilig, betrouwbaar én AVG-compliant platform. Je voorziet jezelf van documentbeheer, e-mail en intranet. Dat breidt je vervolgens naar eigen wens uit met applicaties. Omdat het web-gebaseerd is, kun je er onderweg, thuis en op school mee aan de slag. Of je nu voor Microsoft, Google of Apple devices kiest, het werkt overal hetzelfde.


Online samenwerken
MiDaS biedt eigen intranetfunctionaliteit waarmee je online kunt samenwerken. Wij verzorgen daarnaast de ondersteuning. Onze instructiefilmpjes helpen nieuwe gebruikers de eerste stappen zetten. Met ingewikkelde vragen kun je terecht bij onze servicedesk. Wil je meer? Dat kan. Wij kunnen jouw onderwijsinstelling verder ontzorgen door het beheer van de netwerkinfrastructuur op ons te nemen en te adviseren over ICT in het algemeen.