Nooit meer een potentiële klant missen!

Heb jij een bel-me-terug verzoek op de website staan? Werkt het ook? Wij merken dat veel bedrijven (potentiële) klanten wel de mogelijkheid geven om een nummer achter te laten, maar dat daar vervolgens te laat of zelfs niet op gereageerd wordt.
Een bel-me-terug verzoek op de website geeft bezoekers de kans om hun eigen telefoonnummer achter te laten als ze teruggebeld willen worden. Achtergelaten telefoonnummers gaan via de e-mail naar een contactpersoon binnen de organisatie. Die medewerker krijgt het terugbelverzoek in de inbox. Daar gaat het vaak mis. De mail wordt over het hoofd gezien of uitgesteld.
Het gevolg: de (potentiële) klant wordt te laat of niet teruggebeld. Dat is een gemiste kans.

 

De Call Me Now app belt altijd terug

De Call Me Now app van Drie-O lost dit probleem op. Als de bezoeker van je site een telefoonnummer achterlaat gaat dit niet als mail de organisatie in. In plaats daarvan activeert het de cloud-telefoon van Xelion. Die belt de juiste medewerker. Zodra de medewerker zijn telefoon opneemt, belt deze automatisch het achtergelaten telefoonnummer. Vergeten terugbelverzoeken behoren tot het verleden. 

        Gratis proberen

  

Cloud-telefonie moderniseert telefoonverkeer

Drie-O zet Xelion cloud-telefonie in om het telefoonverkeer van organisaties te moderniseren. De centrale terugbelknoppen op de website zijn daar een voorbeeld van. Met deze knoppen kunnen bezoekers van de website:
1. Automatisch teruggebeld worden als ze een verzoek achterlaten;
2. Zonder belkosten te maken gebeld worden;
3. Naam, e-mail en telefoonnummer laten registeren in het Xelion telefoonboek;

 

Eenvoudig te installeren

De Xelion App is met een plug-in eenvoudig te installeren op de website. Daarbij kan de bestaande layout van de site gebruikt worden. Bij contactpersonen die via de app automatisch worden opgeslagen staat ook geregistreerd vanaf welke website of terugbelknop ze een belverzoek hebben ingediend.

 

Bel klanten altijd terug

Met de Call Me Now app behoort het vergeten van terugbelverzoeken tot het verleden. Daardoor mis je nooit meer een kans op nieuwe klanten.

 

Kennismaken of bestellen?

 

Gratis kennismaken met de Call Me Now App?        Gratis proberen

 

 

 

Bestellen kan ook via de Marketplace van Xelion:     Bestellen