Netwerkoplossingen

Dagelijks beheer en onderhoud van jouw ICT-omgeving


Wat past bij jou?

Doe de ICT-Scan
Wij brengen in kaart wat het beste bij jou past


ICT-pakketten

Wij bieden drie standaard ICT-oplossingen tegen een vast maandbedrag


Support

Bellen, mailen of via ons portaal
Wij staan 24/7 voor je klaar

Wat is er voor jou mogelijk?

In een oriënterend gesprek van ongeveer 1 uur hebben we 
al snel inzichtelijk wat voor jou de beste ICT-oplossing is.

 

Oriëntatie sessie plannen

Dagelijks beheer en onderhoud

Als ondernemer wil je honderd procent op je ICT-oplossing kunnen vertrouwen. Wij bieden een toegankelijke en stabiele infrastructuur die perfect past bij jouw manier van werken.

 

Wij zorgen voor proactief beheer van kritieke punten zoals schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups en beveiliging. Wij ontzorgen je en voorkomen we storingen. Ook dragen wij zorg voor noodzakelijke updates. Wij kiezen daar een voor jou zo gunstig mogelijk tijdstip voor uit.

 

Een aantal keer per jaar komt jouw vaste systeembeheerder langs voor preventief onderhoud. Wij verrichten de nodige technische checks en nemen gelijk de tijd om met jouw beheerder eventuele (toekomstige) wensen door te spreken. Wij adviseren je graag.

 

Support

Onze support staat voor je klaar. Zij kunnen hulp op afstand bieden en zijn bereikbaar via internet, e-mail en per telefoon.

 

Einde Microsoft ondersteuning

Bevat jouw netwerk nog systemen die gebruik maken van Windows Server 2008 of Windows 7? Gebruik je nog steeds Exchange 2010 binnen jouw organisatie? Dan loopt jouw netwerk vanaf 14 januari 2020 gevaar. Om onnodige risico’s te vermijden is het noodzakelijk tijdig een overstap te maken. 

 

Meer lezen

Efficiënt, gemakkelijk en toegankelijk samenwerken

Iedere organisatie wil efficiënt, gemakkelijk en toegankelijk samenwerken. Wij ondersteunen daar onder meer in met cloud- en back-upoplossingen.

 

Cloud-oplossingen

Naadloos geïntegreerd in je ICT-omgeving

Back-up oplossingen

Veilig, online en met one-click recovery

Internet

Check de opties op jouw adres