Onze Power BI services

Snel aan de slag met Power BI

Eenvoudig bedrijfsgegevens analyseren

 

Als Power BI eenmaal draait, analyseer je eenvoudig bedrijfsgegevens. Maar voor het zover is, kan het geen kwaad om wat externe hulp in te schakelen. Drie-O helpt MKB-organisaties meer doen met hun gegevens door Power BI in te zetten. Of je nu effectiever wilt offreren en factureren, of zoekt naar manieren om je organisatie beter te laten renderen, Power BI helpt je. Drie-O biedt de volgende diensten om je bij het gebruik te ondersteunen.

Power BI voor het MKB

Innoveren en beter communiceren

 

Power BI in praktijk

Zo werkt Power BI voor het MKB

 

Meer weten over Power BI?

Neem contact met Drie-O op

 

Power BI consultancy

Microsoft Power BI is een krachtig analysegereedschap dat eenvoudig is in gebruik. Maar voor je ermee aan de slag kunt, zul je het eerst moeten instellen. De Power BI consultants van Drie-O helpen je hierbij. Zij koppelen de databronnen die jij wil analyseren aan je omgeving en zetten de datamodellen op waarmee je die analyses maakt. Dat geeft jou het gereedschap om zelf meer inzicht te halen uit jouw data. Naast de technische ondersteuning geven onze consultants ook advies over gebruik en mogelijkheden van Power BI.

Naast de technische ondersteuning geven onze consultants ook advies over gebruik en mogelijkheden van Power BI.

Geschikte databronnen inventariseren 

Iedere organisatie genereert dagelijks een schat aan informatie. Van facturen en offertes tot voorraadstatus en projectvoortgang. Met Power BI kun je deze informatie én die van derden allemaal binnen één omgeving bestuderen. Wij helpen je inventariseren welke databronnen voor jouw organisatie relevant zijn en zorgen dat die aan jouw Power BI implementatie gekoppeld worden. Hou je op dit moment de cijfers bij in Excel? Dan verzorgen wij de overstap naar een beter systeem om gegevens te analyseren.

 

 

Standaard dashboards en dashboards op maat

Wij ontwikkelen standaard dashboards zodat jouw bedrijf snel met Power BI in de weer kan. Onze consultants hebben kant-en-klare oplossingen als je werkt met Exact Online, Microsoft Dynamics CRM of AFAS. Standaard dashboards neem je af op abonnementsbasis, wat in de aanloopkosten een besparing oplevert. Wil jij cijfers bijhouden die in een andere oplossing gegenereerd worden? Of heb je specifieke wensen? Dan zorgen onze consultants dat er een dashboard op maat gemaakt wordt voor jouw organisatie. Vanzelfsprekend nemen wij voor zowel standaarddashboards als maatwerk het onderhoud op ons.

 

   

Voorbeeld dashboard o.b.v. open databron

Naast je eigen (ERP-) databronnen kun je ook diverse openbare databronnen met Power BI onstsluiten. Een actueel voorbeeld daarvan is de databron met dagelijkse Coronabesmettingen op basis van RIVM-gegevens. Wij hebben op basis hiervan dit Power BI dashboard samengesteld. Klik op de gegevens en ontdek hoe Power BI werkt. 

 

 

Zoek jij een eenvoudige manier om je bedrijfsgegevens te analyseren?

Als je op eenvoudige wijze inzicht uit je bedrijfsgegevens wilt halen, dan biedt Power BI uitkomst. Met onze diensten helpen we je deze oplossing eenvoudig implementeren en zorgen we dat je er alles uithaalt wat er in zit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons en we denken met je mee.

Vul onderstaand formulier in of bel ons direct op 0413 490 620