Klantreacties

Klantreacties

Om onze klanten optimaal te ontzorgen bij hun ICT vraagstukken werken wij dagelijks met oplossingen die in de markt bekend staan als één van de beste uit hun segment. Om met deze oplossingen te werken verwachten onze partners dat wij hier in ons bekwamen zowel op technisch vlak maar ook op product inhoudelijke competenties.

Dat betekent dat we naast de dagelijkse praktische ervaring met deze oplossingen wij je als klant ook uitstekend kunnen adviseren welke oplossing het beste bij je past.

INPARK

INPARK is een ingenieurs- en adviesbureau dat bedrijven en overheden van passende kennis voorziet. Van oudsher heeft het bureau veel expertise in ondergrondse infra. Een specialisme waar rond de energietransitie meer dan ooit vraag naar is. Daarnaast heeft INPARK specialisten op het gebied van onder meer elektrotechniek en bouwkunde. Het bureau is in 1976 opgericht en heeft vijf vestigingen, waar in totaal 80 ingenieurs werken.

Hoe INPARK met hulp van Drie-O snel inzicht krijgt in de bedrijfsresultaten.

Lees meer

Henkjan van der Wagen 
- Finance & Control

Wat doen wij?

 • Specialist Finance & Control

Hobij

HOBIJ is een internationaal uitzendbureau voor de logistiek, (food) industrie en techniek. Vanuit hun hoofdkantoor in Veghel, vestigingen in Oost-Europa en inhouse-vestigingen bij klanten zetten ze meer dan 3.000 flexwerkers uit alle delen van Europa in bij bedrijven in Nederland.

Met een groeiend aantal vestigingen en medewerkers in het buitenland en steeds meer flexwerkers en inhouse recruiters bij klanten, werd het IT-beheer steeds lastiger. Want hoe maak je informatie goed en veilig beschikbaar via de cloud? En hoe installeer en onderhoud je laptops voor al die collega’s op afstand? Drie-O begon als leverancier van hun serveromgeving en ontwikkelde zich tot IT-partner die meedenkt, ondersteunt en advies geeft.

Lees meer

Sven Vonk 
- IT-manager

Wat doen wij?

 • ICT-beheer

De Brugmans Groep

Jorlan van Alphen, directeur: “Voor een deel zijn wij nog aan het optimaliseren in Power BI. Onze belangrijkste winst is dat de cijfers meer zijn gaan leven bij de leidinggevenden. Daarnaast is er veel winst ontstaan in het verder kijken dan de cijfers. De vervolgvragen die de cijfers brengen zijn voor een deel ook weer snel toegankelijk en inzichtelijk geworden.”

Lees meer…

Jorlan van Alphen 
- Directeur

Wat doen wij?

 • Power BI

Imperial Logistics

“De realisatie door Drie-O ging relatief snel en voorspoedig. De korte lijnen van samenwerking zorgen ervoor dat er snel een goed product ontstaat“

Lees meer…

Léon Jacobs 
- Algemeen Directeur

Wat doen wij?

 • Track & trace applicatie

Beveiligmij.nl

“Met de koppeling die gerealiseerd is binnen Xelion 8, hebben we al voordat het gesprek gestart is alle klantgegevens bij de hand. Zo weten we direct of het telefoontje gaat over bijvoorbeeld een openstaande offerte, het inplannen van trainingen of het verloop van een opleidingstraject.”
Lees meer…

Pieter Remers 
- Directeur

Wat doen wij?

 • Xelion 8 cloudtelefonie

 

Ondernemerslift+

“Wat een verademing om nu realtime , met 1 druk op de knop, de actuele ureninzet te weten van alle medewerkers verdeeld over alle projecten  en activiteiten. Voor ons heel belangrijk omdat de ureninzet de belangrijkste kostenpost is voor onze projecten en activiteiten. Daar wil je dus realtime inzicht in hebben. Vanwege het feit dat we met veel Zp’ers en gedetacheerde collega’s van onze partners werken was het moeilijk in het verleden om hier zicht op te houden.”
Lees meer…

Huub Dormans 
- Directeur

Wat doen wij?

 • Urenregistratie

 

Techno Motor Veghel

“De adequate en daadkrachtige service verlening van Drie-O is essentieel voor een distribiteur als Techno Motor Veghel BV.”

Herman Zijerveld 
- Directeur

Wat doen wij?

 • Het volledige systeem- en netwerkbeheer

Woonaccent Makelaars de Meierij B.V.

“In onze business is een stabiel netwerk met moderne communicatiemogelijkheden essentieel. Drie-O levert ons dit dan ook al jaren op een adequate en persoonlijke wijze. Zowel gevraagd als ongevraagd. We hebben dan ook een groot vertrouwen in de kennis en wijsheid van deze organisatie.”

Wilbert Lathouwers 
- Eigenaar & Control

Wat doen wij?

 • Website inclusief mini klanten portaal
 • Het volledige systeem- en netwerkbeheer

Ingenieursbureau Inpijn – Blokpoel

“Ons systeembeheer wordt vakkundig uitgevoerd door de medewerkers van Drie-O met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.”

Egbert Steenberghe 
- Directeur

Wat doen wij?

 • Het volledige systeem- en netwerkbeheer
 • Website inclusief mini klanten portaal