Beveiligmij.nl

Hoe Beveiligmij.nl haar bereikbaarheid verbeterde

De organisatie

BeveiligMij.nl, partner van Drie-O in security awareness opleidingen, ontwikkelt security awareness opleidingen voor het structureel verbeteren van de informatieveiligheid thuis, onderweg en op de werkvloer. Men biedt verschillende opleidingsvormen aan, zodat er altijd een opleiding is die goed bij jouw organisatie past. Alle opleidingen zijn in de
Nederlandse taal en voor iedereen te begrijpen, ongeacht het kennisniveau, de
vaardigheden of functietitel. Security awareness wordt niet gecreëerd met een
eenmalige training. Het is een proces om het (online) gedrag van mensen te
veranderen.

Het probleem

Door de groei van haar organisatie is telefonische bereikbaarheid zeer belangrijk voor BeveiligMij.nl. De huidige telefonie oplossing voldeed niet meer doordat deze niet schaalbaar was, men af wilde van mobiele nummers als rechtstreekse nummers en er ook geen koppeling mogelijk was met de CRM oplossing van Zoho. 

De vraag

BeveiligMij.nl vroeg aan Drie-O naar een flexibele telefonie oplossing in de cloud waarbij men ook via de mobiele telefoon op vaste nummers bereikbaar is.  Daarnaast was de wens om relaties uit het Zoho CRM systeem te synchroniseren met het telefoniesysteem.  

Beveiligmij.nl:  “Met
de koppeling die gerealiseerd is, hebben we al voordat het gesprek gestart is in Xelion 8
alle klantgegevens bij de hand. Zo weten we direct of het telefoontje gaat over
bijvoorbeeld een openstaande offerte, het inplannen van trainingen of het
verloop van een opleidingstraject

De oplossing van Xelion

Voor Beveiligmij.nl hebben wij de telefonie oplossing van Xelion, te weten Xelion 8, geïmplementeerd waarbij er gebeld wordt met de Xelion app op de mobiele telefoon en de Windows app op de desktop. Door de koppeling met Zoho, uit de Xelion marketplace, ziet men altijd welke relatie er belt waarbij het scherm van de betreffende relatie automatisch wordt geopend binnen Zoho. Daarnaast zorgt deze koppeling er ook voor dat de medewerkers van Beveiligmij.nl altijd de telefoonnummers van al haar relaties via de Xelion app op de mobiele telefoon bij de hand heeft.

Xelion-logo