Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel

Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel is gespecialiseerd in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland met de beschikking over een eigen laboratorium opereren ze vanuit vier vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. 

 

De website is ontwikkeld in de Sitemanager 2.0 waardoor Inpijn-Blokpoel nu in staat is hun eigen website te onderhouden. En dat op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier!

 

Mini klanten portaal

Inpijn-Blokpoel had de wens om klanten toegang te kunnen geven tot bepaalde downloads. Dit hebben we gerealiseerd door een mini klanten portaal in de bestaande onderhoudsomgeving te integreren. 

 

Hiermee beschikken ze over de functionaliteit 'downloads' waardoor ze zelf klanten aan kunnen maken en deze kunnen onderverdelen in verschillende klantgroepen. 

Vervolgens is bij de downloads aan te geven voor welke klantgroepen de betreffende download zichtbaar mag zijn. Klanten krijgen op deze manier toegang tot de projectdocumenten die voor hen van toepassing zijn.  

 

Klik hier voor de website van Inpijn-Blokpoel

Bekijk hier de klantreactie van Inpijn-Blokpoel