Thuiswerken zonder grote investering? Zo doe je dat

Je wilt als organisatie thuiswerkers ondersteunen, maar voelt er weinig voor om aan het begin van een crisis grote investeringen te doen? Dat hoeft ook niet. De hardware die je nodig hebt om thuiswerken te ondersteunen hoef je niet te schaffen. Je kunt ook te kiezen voor een operationele lease. Je krijgt dan tegen een vast maandbedrag direct beschikking over de benodigde apparatuur.

 

Thuiswerken ondersteunen via operationele lease biedt verschillende voordelen:

  • Je werkt met de nieuwste apparatuur tegen vaste maandelijkse kosten;
  • Je betaalt BTW over de maandelijkse huurtermijnen;
  • Je bent flexibeler: na de looptijd van de lease kun je direct je apparatuur vernieuwen;
  • Je tast je leencapaciteit niet aan en houdt zo controle over je cashflow;

 

Upgraden over overnemen
Via operationele lease blijft de apparatuur die je gebruikt eigendom van de leasemaatschappij. Je hoeft dit niet op de balans te vermelden en kunt volstaan met de huurtermijnen als kosten in je winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst heb je de keuze om via een koopoptie tegen een faire marktprijs de apparatuur in eigen bezit te nemen, of een nieuwe leaseovereenkomst af te sluiten.


Thuiswerk ondersteunen zonder grote investeringen?
Wil jij thuiswerken ondersteunen zonder grote investeringen te doen? Wij kunnen je daarbij helpen. Drie-O werkt samen met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. uit Den Bosch om operationele lease te verwezenlijken. Via een eigen portaal kunnen we direct berekenen wat de lease gaat kosten en over welke termijn die loopt. We kunnen deze cijfers direct voor je uitzetten tegen de kosten van een investering. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem contact op ons op.