Zorgeloos werken in de cloud? Kies voor Evy Next

Om thuis te werken heb toegang tot je bedrijfssoftware en opslagruimte voor je bestanden nodig. Met Evy Next regel je dit in één keer goed, krijg je toegang tot extra diensten én regel je back-ups en beveiliging.

 

Wat is Evy Next?
Evy Next is een stabiele private cloud-omgeving. Je hebt daarin toegang tot je Office-software, bedrijfssoftware en opgeslagen bestanden. Achter de schermen zorgen wij voor de back-up én beveiliging van je gegevens. Dit neem je zonder grote investeringen af tegen een vast maandbedrag. Het enige wat je zelf nog moet regelen zijn een pc, laptop of tablet en een internetverbinding. Je werkt in een vertrouwde Windows-omgeving en kunt daarin samenwerken met je collega’s.


Waarom zou ik in Evy Next werken? Alle applicaties staan tegenwoordig toch online?
Niet alle software is volledig online beschikbaar. Bedrijfsoplossingen zoals Exact Globe, Unit4 Extended en Bouwworks voldoen hun eigen functie nog uitstekend, maar je kunt er niet via internet mee werken. Door te kiezen voor Evy Next krijg je wel online toegang tot deze software.

 

Mijn huidige serveromgeving is verouderd en ik moet deze vervangen. Is Evy Next hiervoor een alternatief?
Ja dit is een alternatief. Zeker als je met bedrijfssoftware werkt die nog niet webbased is. Door te kiezen voor Evy Next hoeft je niet te investeren in een nieuwe server met bijbehorende software en randapparatuur. Zulke eenmalige investeringen zijn voor de migratie naar Evy Next niet nodig. In plaats daarvan betaal je maandelijkse kosten per gebruiker.

 

Hoe werkt het met mutaties van het aantal gebruikers binnen Evy Next?
Evy Next is gebaseerd op het model dat je per gebruiker per maand betaalt. Als je een nieuwe medewerker wilt laten toevoegen, kan dat snel en zal deze administratief binnen het Evy Next contract meegenomen worden. Vertrekt er een medewerker, dan wordt deze binnen het Evy Next contract in mindering gebracht.

 

Ik ben een bestand kwijtgeraakt binnen Evy Next, kan Drie-O dat terughalen?
Raak je een bestand kwijt of overschrijf je het per ongeluk? Dan kunnen wij dat terughalen uit onze back-up van de dag ervoor. Zoek je een andere versie van een bestand? Dan kunnen wij in sommige gevallen een eerdere versie van dezelfde dag terugplaatsen.

 

Ik werk met een Apple computer. Kan ik dan met Evy Next werken?
Evy Next werkt probleemloos op Apple devices omdat je inlogt op een extern bureaublad.

 

Wil jij zorgeloos werken in de cloud?
Wil je zonder grote investeringen aan de slag in de cloud. Bekijk hier alle mogelijkheden die het Evy Next platform je biedt.