Grafiprint

Grafiprint is een full service grafisch bureau. Dit betekent dat ze zich bezig houden met print- en drukwerk plus zó veel meer! Denk aan outdoor reclame, belettering maar ook aan diverse mogelijkheden om uw interieur op te leuken. Daarnaast denken ze graag met u mee over hoe u zich als bedrijf het beste visueel kunt presenteren. Dit kan in de vorm van banners, maar denk daarbij ook aan bedrukte partytenten, kleding en stickers. Kortom, Grafiprint zet zich breed in als het gaat om grafische mogelijkheden. Maar niet gevreesd, dankzij hun persoonlijke benadering praten ze je graag bij over die toepassingen die van meerwaarde zijn voor uw organisatie of vraagstuk.

De website is ontwikkeld in de Sitemanager 2.0 waardoor Grafiprint nu in staat is hun eigen website te onderhouden. En dat op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier!

Portfolio

In de grafische wereld gaat het uiteraard om je portfolio. Op de website van Grafiprint zie je dan ook dat ze deze met name inzetten om hun portfolio weer te geven. Bekijk hier het resultaat!