Teams Workshop

Download hier de presentatie van de Teams Workshop!

Onze diensten:

ICT Netwerken

Jouw ideale werkplek

Een werkplek waarop je volledig ontzorgt kunt werken om je dagelijkse werk te kunnen uitvoeren. Of dat nu op een server, in de cloud of met een combinatie van beiden wordt gerealiseerd is voor jou als dagelijks gebruiker van minder belang. Wij zorgen voor jouw ideale werkplek.

ICT Beveiliging

ICT Beveiliging

ICT beveiliging is van groot belang. De dreigingen komen dagelijks op ons af. Wij zorgen voor niet alleen voor de technische maatregelen maar wij kunnen

je medewerkers trainen voor bewustwording. Daarnaast bieden we je de tools om grip en overzicht te krijgen op je ICT beveiliging.

PowerBI

Power BI voor het MKB

Meer inzicht in je bedrijfsvoering, kosten besparen of innoveren. En dat met je eigen bedrijfsdata. Wij koppelen Power BI aan jouw bedrijfsdata en maken met dashboards jouw KPI’s inzichtelijk.

Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen

Tijd besparen, transparantie verhogen en de kwaliteit van jouw bedrijfsprocessen verbeteren. Neem afscheid van repeterende taken en het overtypen van data. Zo maak je tijd vrij voor je medewerkers zodat zij aandacht kunnen besteden aan activiteiten die daadwerkelijk aandacht vragen.