Zakelijk thuiswerken? Wij helpen je op weg!

Thuiswerken is altijd al handig geweest. Tijdens de huidige crisis is het zelfs onmisbaar geworden. Maar wat heb je als organisatie nodig om het in goede banen te (blijven) leiden? Wij hebben jaren ervaring met het opzetten en begeleiden van thuiswerk. Als ondersteuning voor bedrijven bieden we hier een overzicht van tips en toepassingen voor thuiswerken.

Thuiswerken

Thuiswerken? Zo organiseer je het

Wat heb je nodig om thuis aan de slag te gaan? Zijn een keukentafel, laptop en kop koffie genoeg. Dat hangt ervan af. Als jouw organisatie achter de schermen de boel goed geregeld heeft, dan heb je als medewerker niet meer nodig. Wil jij je mensen goed ondersteunen bij het thuiswerken? Neem dan deze overwegingen mee.

 

 

Thuiswerken zonder grote investering? Zo doe je dat

Je wilt als organisatie thuiswerkers ondersteunen, maar voelt er weinig voor om aan het begin van een crisis grote investeringen te doen? Dat hoeft ook niet. De hardware die je nodig hebt om thuiswerken te ondersteunen hoef je niet te schaffen. Je kunt ook te kiezen voor een operationele lease. Je krijgt dan tegen een vast maandbedrag direct beschikking over de benodigde apparatuur.

 

 

Zorgeloos werken in de cloud? Kies voor Evy Next

Om thuis te werken heb toegang tot je bedrijfssoftware en opslagruimte voor je bestanden nodig. Met Evy Next regel je dit in één keer goed, krijg je toegang tot extra diensten én regel je back-ups en beveiliging.

 

 

 

 

 

Thuiswerken en toch overleggen? Zorg dat je overal kunt vergaderen

Zonder teamwork komt (bijna) niets tot een goed eindresultaat. Maar hoe overleg je effectief als je vanuit je eigen huis werkt? Via videoconferencing natuurlijk. Wat betreft apparatuur is iedereen tegenwoordig goed voorzien. Wie thuiswerkt heeft (hopelijk) internet en zowel smartphones als laptops zijn uitgerust met camera en microfoon. Wat overblijft is een softwarekeuze.

 

 

Thuiswerken en via normaal telefoonnummer bereikbaar zijn? Dat kan

Of je nu thuis werkt of op kantoor, je wilt dat klanten en collega’s je makkelijk telefonisch kunnen bereiken. Kies daarom voor een vast telefoonnummer waarmee je, ongeacht werkplek, altijd bereikbaar bent. Wij maken dat mogelijk met Xelion.

 

 

Heb je vragen over thuiswerken?

Wij beantwoorden ze graag

Hoe verloopt het thuiswerken voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Heb je vragen over de beste inzet van toepassingen, zoek je oplossingen voor specifieke problemen of heb je wellicht een algemene tip waarmee je collega ondernemers wilt helpen?

Stuur ons een bericht