Drie-O

Power BI Learn & Lunch

Learn & Lunch Power BI

Tijdens onze presentatie op donderdag 22 februari bij The Yard Noordkade in Veghel laten we je kennismaken met Power BI. Kom erachter hoe Power BI al je data inzichtelijk maakt om tot betere zakelijke beslissingen te komen. 

We gaan dieper in op een introductie over Power BI, hoe het toegepast wordt in de praktijk en vertellen andere organisaties welke voordelen zij met deze vorm van business intellegence ervaren. Aansluitend is er de mogelijk om te genieten van een overheerlijke lunch!

🗓️ Datum: donderdag 22 februari 
📍 Locatie: The Yard Hotel in Veghel
⏱️ Planning: 
10.00 ontvangst
10.30 – 12.00 Learn – starten met Power BI en praktische voorbeelden
12.00 – 13.30 Lunch

Meld je via het formulier hiernaast aan voor de presentatie en kom te weten hoe je jouw organisatie efficiënter laat werken met Power BI.

Werkoverleg power bi

Waarom Power BI?

De voordelen van Power BI 

Ontdek hoe Power BI meer sturing én controle geeft aan jouw organisatie

Wie geven de workshop?

Remco van Sambeek is als Microsoft 365 consultant gespecialiseerd in Power BI, daarnaast heeft hij uitgebreide kennis en ervaring in andere Microsoft toepassingen zoals Teams en SharePoint.

Mees von den Hoff is werkzaam als Sales consultant bij Drie-O en verzorgt regelmatig workshops en presentaties op het gebied van de verschillende Microsoft toepassingen zoals Power BI, Teams, Outlook en Excel.

Schrijf je in voor de Power BI Learn & Lunch!