Bedrijfsprocessen automatiseren

Onder het automatiseren van bedrijfsprocessen verstaan wij niets minder dan een volledige optimalisatie van jouw digitale kantoortuin. Wij digitaliseren administratieve processen en brengen ze vervolgens zo veel mogelijk samen.


Het resultaat?

 

Repeterende taken worden automatisch uitgevoerd. Neem afscheid van eentonige activiteiten zoals invoer van bedrijfsgegevens, doorberekening van offertes en controle van adresvelden. Medewerkers focussen op activiteiten die daadwerkelijk aandacht vragen. Ze krijgen meer plezier in hun werk terwijl er gelijktijdig minder fouten gemaakt worden.


Met automatisering van bedrijfsprocessen:

  • Bespaar je tijd;
  • Gaan de kosten omlaag;
  • Verbetert de kwaliteit;
  • Verhoog je de transparantie naar klanten toe;

 

Xelion

Ons streven is om zo veel mogelijk digitale processen te koppelen. Zo haal je meer uit je investering. Wij kunnen bijvoorbeeld Xelion Cloud-telefonie en jouw klantbestand koppelen. Belt een klant? Dan verbinden wij hem op basis van zijn telefoonnummer automatisch met de juiste accountmanager. Klanten krijgen direct contact. Werken met eigen telefoonnummers of telefonistes is niet meer nodig.

 

Power BI

Haal meer uit je bedrijfsgegevens door je overzicht te verbeteren met Power BI. Wij brengen daar bijvoorbeeld de factuurstroom, kosten en offertes samen. Op één dashboard zie je in real-time wat er in jouw organisatie speelt. Trekken ontwikkelingen je aandacht? Met een druk op de knop zoom je in op de onderliggende gegevens. Je neemt op basis van jouw befdrijfsinformatie direct actie.

 

Power Automate

Wij koppelen onze eigen oplossingen én die van derden. Zo helpen wij jou om met minimale inspanning grote stappen te zetten. Wij zetten daar een toepassing als Power Automate voor in. Daarmee verbind je bijvoorbeeld de planningssoftware met jouw klantportaal. Zo bied je jouw klanten direct online zicht op de stand van zaken. Je verhoogt de transparantie, zonder de werkdruk te laten stijgen. 

 

Referentie projecten

Drie-O Xelion apps

Inkomende factuurstroom automatiseren

Track & trace portaal

Geautomatiseerde back-up controle

Planningsapplicatie

Wat is er voor jou mogelijk?

Samen bekijken we de mogelijkheden. Wat je nu hebt en waar je naar toe wilt. 


Afspraak inplannen

Direct contact? Bel 0413 490 620

 

Hier kunt u een demo aanvragen.