Over Drie-O

Onze werkwijze

Wij ontzorgen bedrijven en organisaties al ruim 25 jaar op het gebied van hun ICT vraagstukken waarbij wij voor hen fungeren als het aanspreekpunt voor alle ICT zaken zoals:

 

Onze no-nonsense aanpak kenmerkt zich door een flexibele houding, waarbij we als bedrijf zeer toegankelijk zijn en jij als klant snel met ons kunt schakelen doordat wij houden van korte lijnen.

Onze kernwaarden

  • Open- en eerlijk:  Transparante communicatie naar onze klanten ook als er bij ons iets niet goed is gegaan.
  • Respect: Iedere klant is anders, wij houden hier rekening mee in onze aanpak.
  • Plezier:  Een prettige relatie met onze klanten en partners vinden wij belangrijk. Dit resulteert erin dat wij jarenlange samenwerkingen hebben met onze klanten en partners.

Ons team

We staan voor je klaar!

Baas Mark1

Mark Wijgergangs

Directie

Medewerker Antoinette1

Antoinette Wijgergangs

Administratie

Medewerker Tom1

Tom Pennings

Systeembeheerder

Medewerker Pieter

Pieter Faber

Systeembeheerder

Medewerker Joep

Joep Koolmees

Systeembeheerder

Medewerker Kevin1

Kevin van der Schoot

Systeembeheerder

Medewerker Jelt1

Jelt Vervoort

Systeembeheerder

Medewerker Ronald D1

Ronald Dominicus

Servicedesk

Medewerker Ronald P1

Ronald Pool

Servicedesk

Medewerker Remco1

Remco van Sambeek

PowerBI consultant

Medewerker Joost

Joost Wijgergangs

Commercieel medewerker

Mees von den Hoff

Consultant

Rens Bedijn

Software ontwikkelaar

Roy Netten

Sevicedesk

Certificeringen

Om onze klanten optimaal te ontzorgen bij hun ICT vraagstukken werken wij dagelijks met oplossingen die in de markt bekend staan als één van de beste uit hun segment. Om met deze oplossingen te werken verwachten onze partners dat wij hier in ons bekwamen zowel op technisch vlak maar ook op product inhoudelijke competenties.

Dat betekent dat we naast de dagelijkse praktische ervaring met deze oplossingen wij je als klant ook uitstekend kunnen adviseren welke oplossing het beste bij je past.

MicrosoftSilverPartner-logo

Microsoft Silver Partner

Zowel voor het implementeren van werkplek-, server en cloudoplossingen bij onze klanten werken wij met de oplossingen van Microsoft. Daarnaast gebruiken we voor het uitvoeren van data analyse (Business Intelligence) Microsoft Power BI en helpen we onze klanten met het inrichten van SharePoint/Onedrive.  

Sophos Silver Partner

Naast back-up en anti-virus software is een firewall een onmisbare schakel in de ICT beveiliging van je organisatie. Sophos biedt firewalls met een uitstekende bescherming tegen aanvallen van buitenaf, maar kan ook het internetverkeer binnen je bedrijf monitoren.  De rapportages die Sophos biedt zijn daarnaast een uitstekend hulpmiddel om de beveiliging binnen je organisatie nog verder te finetunen. 

Kaspersky-logo

Kaspersky Partner

Drie-O is al meer dan 15 jaar partner van Kaspersky. De anti-virus software van Kaspersky  biedt een maximale beveiliging voor onze klanten. Daarnaast is het beheer en uitrollen van Kaspersky relatief eenvoudig. 

altaro-logo

Altaro

Back-up is één van de belangrijkste ICT beveiligingsmaatregel die je als bedrijf dient te nemen. Wij richten Altaro in voor onze klanten en onze Drie-O Back-up online oplossing is gebaseerd op de technologie van Altaro. 

Xelion-logo

Xelion

Xelion is toonaangevende, Nederlandse, cloud telefonie oplossing. Om deze telefonie oplossing te mogen inrichten zijn een aantal van onze medewerkers gecertificeerd als Xelion engineer.  Daarnaast hebben wij een aantal integraties gemaakt met Xelion.