Imperial logistics

Track & trace portaal

Imperial Chemical Logistics Benelux verzorgt alle aspecten van het logistieke proces op het gebied van opslag en transport van chemische producten.

Ter ondersteuning van haar primaire proces realiseerde Drie-O voor Imperial een track & trace portaal. Hiermee hebben klanten van Imperial altijd inzicht in de geplande leveringen. Ook heeft Drie-O de hosting van het portaal verzorgt.

 

De applicatie

Het portaal heeft koppelingen naar de plannings- en track & trace systemen van Imperial zodat de data binnen het portaal continu actueel is. Klanten van Imperial hebben dagelijks inzicht in de orders die op de betreffende dag worden geleverd met de verwachte levertijd. Wanneer deze orders statuswijzigingen ondergaan wordt de klant automatisch per e-mail geïnformeerd met live tracking functionaliteit. Informatie uit het track & trace systeem wordt aan de order toegevoegd zodat duidelijk is wie de voor levering heeft getekend en op welke locatie geleverd is. Als zich problemen voordoen met een order dan is duidelijk zichtbaar welke artikelen het betreft en hoeveel.

Ontwikkeling

Gebruikte technologieën/systemen: